Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Rabatter och förmåner

Som föreningsmedlem i någon av de föreningar som är ansluten till Svenska Triathlonförbundet erbjuder vi tillsammans med några av våra samarbetspartners unika rabatter och förmåner.

Trimtex som är förbundets klädleverantör både för träning och tävlingskläder erbjuder 25% på alla deras ordinare produkter för dig som tillhör en teamshop hos Trimtex, exempelvis vår teamshop: Team Sweden Triathlon Länk till annan webbplats..

För att kunna ta del av denna medlemsförmån behöver du ha eller skapa ett konto hos Trimtex. När du loggar in fyller du i teamkoden: SvenskaTri2022 för att sedan kunna ta dela av rabatten (gäller enbart på ordinare soritiment). Shoppa här >>> Länk till annan webbplats.

*Medlemsförmånen gäller ej specialdesign, redan nedsatta varor eller varor från andra märken.

Scandic Hotels erbjuder rabatt på alla deras hotell i Sverige. Använd koden: D508199353 när du bokar för att få din rabatt. Boka här >>> Länk till annan webbplats.

Som specialidrottsförbund, förening och medlem får vi alla ta del av Riksidrottsförbundets (RF) rikstäckande rabatter och förmåner som just är specialerbjudanden på produkter och tjänster till och för idrotten. Dessa specialerbjudanden gäller bland annat hos SJ, Hertz, BRA Flygbolag, Euroflorist och Folksam. Ta del av RF:s rabatter och förmåner här>>> Länk till annan webbplats.

Vid frågor kontakta:

STF Kansli

e-post: info@svensktriathlon.org
tel: 031-726 61 86

Publicerad: 2022-11-30

Senast uppdaterad: 2024-02-21

Författare: Ida Karlsson