Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Utbildning

Tränarutbildning

Svenska Triathlonförbundet arrangerar utbildningar i samarbete med SISU Idrottsutbildarna. Utbudet i vår utbildningsstege består av barn- och ungdomsledarutbildning, juniortränarutbildning och elittränarutbildning.
Läs mer
Länk till annan webbplats.

Elitidrott och gymnasiestudier

För dig som vill kombinera en satsning på triathlon med gymnasiestudier finns flera alternativ. I Motala finns sedan flera år ett Riksidrottsgymnasium (RIG) och från och med hösten 2018 finns även Nationell Idrottsutbildning i triathlon (NIU) på tre orter: i Falun, Umeå, Malmö och från hösten 2020 i Upplands Väsby.
Läs mer


Elitidrott seniormiljö

För dig som är senior finns möjlighet att kombinera elitidrott med högskolestudier eller arbete på DSA-Elit i Falun. Här finns optimala förutsättningar för triathlonträning i en eftergymnasial miljö.
Läs mer


Domarutbildning

För att kunna agera som tävlingsdomare ska du ha genomgått Svenska Triathlonförbundets domarutbildning. Den ger dig fördjupade kunskaper i reglementet som du har nytta av både som funktionär och tävlande. Utbildningen är cirka fyra timmar lång och ska följas av praktik vid en tävling.
Läs mer

Publicerad: 2022-11-30

Senast uppdaterad: 2022-12-19

Författare: Ida Karlsson

Sponsorer

Medlem i