Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Träningsresa för tjejer 11-18 september 2024

En bild

Dags att boka in höstens semester/träningsresa!! Följ med Svenska Triathlonförbundet och Apollo till Levante powered by Playitas på Rhodos. Den 11 - 18 september sticker vi till den fantastiska ön. Här blir det träning, laktat-test och träningslära som boostar oss inför höstens och vinterns träning

Lägrets upplägg

Föreläsning om zonbaserad träning och laktatmätning (teori)
Under föreläsningen kommer vi prata om vilken träning som ger vilken effekt och hur
man kan arbeta med zonbaserad träning. Vi kommer även prata om varför man gör
laktattestning och hur det sen kan användas för att räkna ut bra träningszoner.

Zonbaserad träning praktik samt fälttest (praktik)(löpning)
Vi kommer inleda med att göra ett fälttest (laktattest) där ni kommer att få chansen
att testa er tröskelfart. Därefter kommer vi genomföra ett träningspass där ni får
chansen att träna i era individuella testade zoner.

Veckans program

Eventuella ändringar av träningsschema kan komma att ske på plats, alla pass är frivilliga.

Våra ledare

Åsa Annerstedt heter jag och arbetar som idrottskonsulent på Svenska Triathlonförbundet. Bor i Sundborn och har en bakgrund inom triathlon på internationell nivå (sprint och olympisk distans), swimrun (vinnare av Ö till Ö 2009, 2010 och 2011) och öppet vattensimning (vinnare av Vansbrosimningen 2016). Jag har främst coachat inom simning men även som personlig tränare för swimrun och triathlon. På Rhodos kommer jag stå på bassängkanten och se till att ni verkligen får bra teknikträning, hålla i öppet vattenträning och finnas med på cykel- och löppassen tillsammans med min tränarkollega Camilla.

Jag heter Camilla Wagland och arbetar som personlig tränare inom uthållighetssport där jag både coachar individer och grupper. Jag har tävlat inom triathlon sedan 2010 och hunnit med ett antal Ironmans, 70.3 och olympisk distans. De senaste åren har jag fokuserat mer på Xtri och kom förra året trea på Swedeman och i år kommer jag att tävla i Norseman i augusti. Vid tre tillfällen har jag varit gästinstruktör på Apollo Sports och känner till Levante och området kring hotellet och ön väl. Under resan kommer jag främst att leda cykel och löppassen, men kan även hjälpa till med guidning i det superfina gymmet. Jag ser verkligen fram emot resan och hoppas vi ses där!

Vi skall se till att ni får inspiration och bra pass som ni även kan ta med er hem till hösten och vintern. Varmt välkommen att hänga med oss!

Vid frågor kontakta:

Åsa Annerstedt

Idrottskonsulent

e-post: asa.annerstedt@svensktriathlon.org
tel: 0702-31 61 48

Publicerad: 2024-03-27

Senast uppdaterad: 2024-04-04

Författare: STF Kansli