Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Kontakt

Vi är de senaste tillskotten i triathlonfamiljen och kommer att jobba med att utveckla paratriathlon i Sverige under en treårsperiod (2020-2023). Här kommer en kort introduktion till vilka vi är:

Camilla Oldberg: Jag jobbar som projektledare vilket innebär att jag kommer att ha det övergripande ansvaret för projektet och stå för struktur och helhetssyn. Jag har drivit eget företag i över tio år och är van att driva projekt och jobba lösningsfokuserat. Jag har även en lång bakgrund som ledare och utbildare inom gruppträning och främst inom yoga. Ett triathlon har jag också på meritlistan, men det kan ju bli fler!

Mikael Fredriksson: Jag arbetar som assisterande projektledare i projektet Triathlon för alla. Jag har en bakgrund som parasimmare där jag deltagit vid EM, VM och Paralympics. Jag har under det senaste året arbetat som utvecklingsansvarig inom Svenska simförbundet med parasimning. Jag har även startat upp en paraverksamhet i Kungsbacka Simsällskap från grunden. Idag är det 8 grupper parasimning i Kungsbacka. Jag har via min idrottskarriär och mitt arbete i Kungsbacka och Simförbundet skapat ett stort nätverk av kontakter inom paraidrotten både nationellt och internationellt.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring paratriathlon:

Camilla Oldberg

Projektledare Paratriathlon

Mikael Fredriksson

Assisterande Projektledare Paratriathlon

En bild

Publicerad: 2022-11-24

Senast uppdaterad: 2023-11-14

Författare: STF Kansli

Sponsorer

Medlem i