Hoppa till sidans innehåll

De är vi som ska utveckla Paratriathlon


Nu är paratriathlonprojektet igång!

Äntligen är vi igång med projektet Triathlon för alla med fokus på att lyfta och etablera paratriathlon i Sverige. Det finns idag ett fåtal paratriahleter runt om i landet, men vårt mål är att det successivt ska bli många fler. 
Vi ser den första fasen av detta projekt som en lärofas där vi vill förstå hur verksamheten idag fungerar för er ute i de lokala föreningarna och ta del av era tankar och idéer. 
Vi välkomnar därför alla frågor och funderingar ni har som rör paraverksamheten och vill gärna att ni hör av er om ni redan är igång på något sätt. 

 

Projektledare:
Camilla Oldberg  
0733-85 99 78
This is a mailto link

Assisterande projektledare:
Mikael Fredriksson
0733-85 99 79
This is a mailto link

Vi ser fram emot spännande och händelserika år där vi ska göra paratriathlon i Sverige till världens bästa!
 

 Nya på jobbet!

Vi är de senaste tillskotten i triathlonfamiljen och kommer att jobba med att utveckla paratriathlon i Sverige under en treårsperiod. Här kommer en kort introduktion till vilka vi är: 

Mikael Fredriksson:  Jag arbetar som assisterande projektledare i projektet Triathlon för alla. Jag har en bakgrund som parasimmare där jag deltagit vid EM, VM och Paralympics. Jag har under det senaste året arbetat som utvecklingsansvarig inom Svenska simförbundet med parasimning. Jag har även startat upp en paraverksamhet i Kungsbacka simsällskap från grunden. Idag är det 8 grupper parasimning i Kungsbacka. Jag har via min idrottskarriär och mitt arbete i Kungsbacka och simförbundet skapat ett stort nätverk av kontakter inom paraidrotten både nationellt och internationellt.

Camilla Oldberg: Jag jobbar som projektledare vilket innebär att jag kommer att ha det övergripande ansvaret för projektet och stå för struktur och helhetssyn. Jag har drivit eget företag i över tio år och är van att driva projekt och jobba lösningsfokuserat. Jag har även en lång bakgrund som ledare och utbildare inom gruppträning och främst inom yoga. Ett triathlon har jag också på meritlistan, men det kan ju bli fler! 

Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring paratriathlon!

Svensk Triathlon - världens bästa!


Januari 2021 startar det efterlängtade paraprojektet "tirathlon för alla" 

Läs mer här--> 

Uppdaterad: 19 JAN 2021 12:04 Skribent: Camilla Oldberg

Sponsorer

 

 


Playitas
 

   

 

 


 
 

     

 


Medlem i


 

 

 

Postadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: This is a mailto link

Se all info