Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Träningsresa för tjejer på Rhodos 11-18 september

Levante

Fotograf: John Hansson

Följ med Svenska Triathlonförbundet och Apollo till Levante powered by Playitas på Rhodos. Den 11 - 18 september sticker vi till den fantastiska ön. Du bestämmer själv om det är ett rent träningsläger eller om det finns utrymme för semester.

Det spelar ingen roll om du är motionär eller elitmotionär, vi har något för alla nivåer. Res själv, med en vän eller med hela tjejgänget för en supervecka med god mat och bra träning. Tjejresan är för tjejer och kvinnor i alla åldrar. Kombinationen träning, miljöombyte och gemenskap gör detta till en upplevelse, för att inte tala om enkelheten i att träna, äta och sova. Alla måsten lämnas hemma.

levante översikt

Träning

Veckan kommer innehålla mycket simning både i bassäng och öppet vatten. Cykelpassen körs i grupp där distans varvas med intervaller. Löpningen kommer varvas mellan morgonjogg, teknikträning och brickpass (löpning direkt efter cykel).

Föreläsningar

Föreläsningar om träningslära, zonbaserad träning och laktatmätning (mjölksyra). Vi pratar bl.a. om vilken träning som ger vilken effekt och hur du kan arbeta med zonbaserad träning. Vi kommer även prata om varför man gör laktattestning och hur det sen kan användas för att räkna ut bra träningszoner.

Laktattest

Du har möjlighet att göra laktattest, dvs mäta den andelen mjölksyra i blodet som bildas vid träning eller tävling.

cykling
simning

Vid frågor kontakta:

Åsa Annerstedt

Idrottskonsulent

e-post: asa.annerstedt@svensktriathlon.org
tel: 0702-31 61 48

Publicerad: 2024-04-04

Senast uppdaterad: 2024-04-04

Författare: Lena Larje