Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Nyheter

 • Inbjudan årsmöteshelgen 25-26 mars

  Säsongen och triathlonåret 2022 är avslutat och vi är i full gång med planerna för kommande säsong, 2023 och framåt. Vi ser fram emot att möta så många som möjligt av er medlemsföreningar i Upplands Väsby för att tillsammans fatta beslut som gör Svensk Triathlon starkare och som ökar känslan av gemenskap, hänsyn och engagemang och de mål vi tillsammans arbetar för i Svensk Triathlon 2028 Länk till annan webbplats. - vårt strategidokument.
 • Stockholm Triathlon - nu kör vi!

  Efter några år där pandemi och vägarbete satt käppar i hjulet är vi tillbaka. Vi är glada att återigen kunna bjuda in er till folkfest i Stockholms fantastiska omgivning. Ny tävlingsarena är Djurgården, platsen där allt en gång började och det ska bli så kul att åter får höra era många skratt, se era glada miner och fira tillsammans med er när ni går i mål.
 • Svenska Mästerskap 2023

  Vem är bäst i Sverige på respektive distans... En tävling du inte vill missa för de distanser du prioriterar och ett event du gör vad du kan för att planerar in i din tävlingskalender. Vi hoppas kunna samla de bästa i landet på respektive distans vid dessa mästerskapstävlingar och göra varje event till en folkfest.
 • Svensk Triathlon söker medarbetare

  Svenska Triathlonförbundet tar nya tag och söker tre nya medarbetare som vill vara med och utveckla Svensk Triathlon. Vi behöver komplettera vårt team med en Kommunikatör & Marknadskoordinator, en Idrottskonsulent och en Sportchef.
 • Förändring inom Svensk Triathlon

  Allt har sin tid och tiden har kommit då Svensk Triathlon tackar Ola Silvdahl för allt han i sin roll som Generalsekreterare gjort för vårt förbund och vår idrott.
 • Hoho i stugan

  Julen står inför dörren och innan vi kryper upp i soffan med rykande glögg och tända ljus för att umgås med våra nära och kära tar vi en stund och reflekterar över året som varit.
 • Kallelse till årsmöte 2023 för Svenska Triathlonförbundet

  Svenska Triathlonförbundets årsmöte 2023 kommer att hållas söndag 26 mars på Scandic Infra City, Upplands Väsby, med start kl. 09:00. I samband med årsmötet blir det en aktivitet + middag lördag 25 mars.
 • Vi söker klassificerare inom paratriathlon för utbildning 2023

  Vi på Svenska Triathlonförbundet kommer att stå värd för en internationell klassificeringsutbildning i januari 2023.
 • Resultat Abu Dhabi

  En intensiv tävlingsdag är över i World Triathlon Championship Finals i Abu Dhabi - årets sista stora tävling, kronjuvelen i World Triathlon's tävlingskalender.
 • Dags att nominera kandidater till STF:s styrelse

  Söndag den 26 mars 2023 är det dags för Svenska Triathlonförbundets årsmöte där förbundsstyrelsen för nästa verksamhetsår ska väljas. Genom att nominera en kandidat kan din förening vara med och påverka utvecklingen för svensk triathlon.

Publicerad: 2022-02-23

Senast uppdaterad: 2022-12-01

Författare: Simon Tollstern

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Sponsorer

Medlem i