Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Välkommen till Stockholms stora triathlonfest!

Den 3 augusti 2024. Simma i Djurgårdsbrunnsviken, cykla förbi Kaknästornet och spring längs med kanten av djurgårdsbrunnskanalen, över broarna till kungliga Djurgården och tillbaka igen, i Sveriges största motionslopp inom triathlon.

Stockholm triathlon

Foto: Josef Brännsvik

Lördag den 3 augusti vid Sjöhistoriska muséet på Djurgården

Oavsett om du är en erfaren triatlet eller ska genomföra din första triathlontävling så är Stockholm triathlon det perfekta valet av lopp. Njut av de vackra omgivningarna på Djurgården och publikens hejarop längs med gatorna. Se banan här >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Distanser och klasser för alla

Simma, cykla och spring - här finns sträckor och klasser som passar alla. Välj mellan
Motionsklass, stafett eller tävling, och distanserna olympisk eller sprint. För barn och ungdom finns TRI4FUN – Aquathlon i olika längd och åldersklasser. I år erbjuder vi för första gången även Viggo Aquathlon – ett samarbete med Viggo Foundation för barn och unga med NPF. Se alla distanser och klasser här >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer om Stockholm triathlon här >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

målgång sthlm tri

Stafett – tävla i 3-mannalag!

Vill du hellre tävla med dina kompisar i ett lag än individuellt. Här har kompisgänget eller jobbarkompisarna en gemensam och rolig utmaning.

Stafett innebär att ni tävlar i ett 3-mannalag där en deltagare simmar, en cyklar och en springer. En perfekt utmaning för er som vill testa på triathlon och göra något kul tillsammans. Stafetten finns i två olika distanser, Sprint och Olympisk. Läs mer om stafetten här >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Frågor, tips och Bilder från 2023

På Stockholm triathlons hemsida kan du se massor av bilder från triathlonfesten förra året! Till bildarkivet >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Missa inte heller att ta del av all information om hur tävlingen går till under rubriken "Triathlon från start till mål" här hittar du massor av tips att tänka på >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vid frågor kontakta:

Per Nilbrink


Publicerad: 2024-04-24

Senast uppdaterad: 2024-04-24

Författare: Lena Larje