Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Svenska Triathlonförbundet inleder samarbete med THEMAGIC5

Themagic5

Vi är mycket glada över att kunna presentera vårt senaste samarbete med THEMAGIC5 och de exklusiva rabatter vi nu kan erbjuda svenska triathleter. THEMAGIC5 är ett företag från USA startat av tre danska killar som erbjuder specialanpassade simglasögon gjorda för att passa varje persons unika ansiktskontur.

Ansiktsskanning garanterar bästa möjliga passform och ett par glasögon som sitter bättre och ger dig en perfekt simupplevelse. Här kan du läsa mer om hur det fungerar >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

ansiktsskanning

15% Rabatt

Du får 15% rabatt med koden: SvenskTri på hela THEMAGIC5s sortiment. Se hela sortimentet och handla här>>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

30-50% Rabatt för atleter med helårslicens

Du som har löst årslicens får hela 30-50% rabatt på hela sortimentet och tillgång till limited edition före alla andra i VIP portalen.

Extra erbjudande - upp till 57% rabatt för dig med helårslicens

Just nu får du med helårslicens dessutom ytterligare 15% rabatt i kassan vid utcheck i en vecka. Dvs upp till hela 57% rabatt totalt, som en välkomstpresent. Så missa inte att lösa licens för att ta del av erbjudandet!

Kod för att använda rabatten och logga in i VIP portalen för licensierade får du i det specialutskick som går ut enbart till licensierade medlemmar. Kontakta STF kansli om du inte fått det; info@svensktriathlon.org

Logo magic5
simglasögon

Stöd svensk triathlon - skaffa en licens!

När du skaffar en årslicens bidrar du till att stödja svensk triathlon och får dessutom förmåner som olycksfallsförsäkring och olika rabatter och erbjudanden. Kostnaden för en tävlingslicens är dessutom bara så lite som två biobiljetter med snacks. Läs mer om dina förmåner och hur du löser licens här>>>

Vid frågor kontakta:

Mikael Kjellander

Generalsekreterare

e-post: mikael.kjellander@svensktriathlon.org
tel: 0732-33 10 16

Publicerad: 2024-03-28

Senast uppdaterad: 2024-03-28

Författare: Lena Larje