Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Team Sweden shopen - beställ senast 14:e april

Passa på att klä upp dig till sommaren! För nu är Team Sweden shopen öppen hos vår klädpartner Trimtex. Tillsammans med Trimtex har vi tagit fram kläder som passar både för träning och tävling. Alla som är en del av Svensk Triathlon är en del av vårt ”Team Sweden Triathlon”.

Nu kan du börja klicka hem dina nya favorit träningskläder från förbundets klädpartner Trimtex. Nedan följer information om hur du går tillväga för att logga in i webshopen. Starta gärna med att kolla Trimtexs informationsfilm om hur du loggar in i shopen och beställer. Kolla här >>> Länk till annan webbplats.

VIKTIG information för inloggning. Trimtex lanserade i oktober en ny version av deras teamshop. Om det är första gången du beställer från den nya webshopen behöver du upprätta ett nytt konto innan du kan logga in.

Klicka här för att komma vidare till webshopen >>> Länk till annan webbplats.

Teamkod för inloggning efter du skapat ett konto: teamsweden-1452

Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se Trimtexs storleksguide >>> Länk till annan webbplats.

När din beställning har gått igenom ska du få en orderbekräftelse från Trimtex inom kort.

Shopen stänger söndag 14 april
Förväntad leverans vecka 22/2024

Rekommenderat från Trimtex är att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem.

Om det skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt med Trimtex på: support@trimtex.se eller på telefon 026-24 98 90.

Publicerad: 2024-03-26

Senast uppdaterad: 2024-03-26

Författare: STF Kansli