Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Ny medarbetare på Svenska Triathlonförbundet

Vi har glädjen att meddela att Lena Larje kommer att ansluta till teamet som ny kommunikatör och föreningsutvecklare. Med över tjugofem års erfarenhet av marknadskommunikation i sin yrkeskarriär och en bred erfarenhet från föreningsliv och förbund som arbetsgivare, förväntas Lena Larje bidra avsevärt till förbundets växande verksamhet.

Lena, som är grundare och drivande kraft bakom Träning 40+, har etablerat sig som en respekterad expert inom områdena träning, kost och hälsa. Genom sitt företag har hon inspirerat och väglett individer över 40 att uppnå sina hälsomål, vilket speglar hennes engagemang och expertis inom området.

”Vi är entusiastiska över att välkomna Lena till vårt team. Hennes mångsidiga bakgrund, med en rikedom av erfarenhet från marknadskommunikation och djupa rötter i förenings- och förbundslivet, samt hennes engagemang för träning och hälsa är precis vad vi behöver för att fortsätta utveckla vår kommunikation och olika projekt", säger Mikael Kjellander, generalsekreterare på Svenska Triathlonförbundet. "Lena kommer inte bara att stärka vår kommunikation, utan också bidra till utvecklingen av våra föreningar, vilket är avgörande för vår fortsatta framgång."

Lena Larje tillträder sin nya roll den 11 mars och kommer att vara en central del av förbundet fram till den 31 oktober. Hennes erfarenheter och perspektiv förväntas ge nya insikter och innovationer inom både kommunikation och föreningsutveckling.

Varmt välkommen till oss!

Vid frågor kontakta:

Mikael Kjellander

Generalsekreterare

e-post: mikael.kjellander@svensktriathlon.org
tel: 0732-33 10 16

Publicerad: 2024-03-01

Senast uppdaterad: 2024-03-01

Författare: STF Kansli