Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Svenska Triathlonförbundet inleder samarbete med Pain Free Power

Vi har inlett ett spännande partnerskap med Pain Free Power, landets ledande bikefitstudio. Detta samarbete öppnar dörrar för svenska triathleter och cyklister på alla nivåer runt om i landet att uppnå nya framgångar. Pain Free Power är dedikerade till att göra cyklister av alla nivåer mer bekväma, effektiva och aerodynamiska, oavsett om det gäller landsvägscykling, terrängcykling eller triathlontävlingar.

Den process som erbjuds hos Pain Free Power Länk till annan webbplats. inkluderar en personlig intervju, en grundlig biomekanisk bedömning, justeringar av cykeln och en detaljerad rapport efter sessionen. Målet är att optimera samspel och prestanda mellan cyklist och cykel för ökad komfort och effektivitet.
Ett av de mest spännande aspekterna hos Pain Free Power är deras Qualisys Motion Capture System, som erbjuder högprecisions 3D-analys av cyklistens rörelser. Med denna avancerade teknologi kan man få en omfattande bedömning av positionen på cykeln, anpassad efter individuella behov.

Genom detta partnerskap mellan Svenska Triathlonförbundet och Pain Free Power Länk till annan webbplats. öppnas nya möjligheter för svenska triathleter och cyklister att maximera sin potential. Med Pain Free Powers expertis och avancerade teknologi kan svenska idrottare förvänta sig att få den bästa möjliga bikefit för att optimera sina resultat och uppnå sina mål på väg, terräng och under triathlontävlingar.

Pain Free Power Länk till annan webbplats.erbjuder atleter med helårslicens 15% rabatt! Erbjudandet kommer i ett separat utskick.

Vid frågor kontakta:

Mikael Kjellander

Generalsekreterare

e-post: mikael.kjellander@svensktriathlon.org
tel: 0732-33 10 16

Publicerad: 2024-02-29

Senast uppdaterad: 2024-02-29

Författare: STF Kansli