Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

STF förlänger framgångsrikt avtal med Trimtex

Elitaktiva NM Danmark 2023

Vi är glada över att meddela att vi har förlängt vårt samarbetsavtal med Trimtex som officiell leverantör av triathlonkläder för året 2024. Detta partnerskap har visat sig vara en nyckelkomponent för våra framgångar och vi är entusiastiska över möjligheterna som det skapar för våra atleter.

Trimtex har konsekvent levererat högkvalitativa produkter som har möjliggjort optimal prestation för våra triathleter. Vi är särskilt imponerade av deras tävlingsdräkter, som inte bara är tekniskt avancerade utan också har bevisats framstå som det bästa valet genom att bäras av vinnaren bland herrarna i föregående OS. Den teknologiska överlägsenheten och komforten som Trimtex-produkter erbjuder är avgörande för att våra atleter ska kunna prestera på toppnivå.

En spännande nyhet för 2024 är Trimtex Länk till annan webbplats. lansering av sitt nya triathlonbrand Surpas Länk till annan webbplats.. Det innebär att tävlingsdräkterna denna säsong kommer från den nya Surpas kollektionen, medan övriga kläder är från Trimtex kollektionen.

Med sikte på säsongen 2024 är vi övertygade om att vårt fortsatta partnerskap med Trimtex kommer att spela en avgörande roll i att optimera våra chanser att nå nya framgångar. Vi är tacksamma för den dedikation och professionalism som Trimtex har visat oss, och vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans för att främja triathlonsporten och uppnå gemensam framgång.

Publicerad: 2024-01-29

Senast uppdaterad: 2024-01-29

Författare: STF Kansli

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i