Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

God fortsättning

Hej triathleter och vänner av svensk triathlon,

I denna stämningsfulla tid mellan jul och nyår vill jag önska er alla en fridfull och glädjefylld fortsättning samt ett gott nytt år.

Som ny generalsekreterare för svenska triathlonförbundet har jag haft förmånen att tillbringa mina första fyra månader i denna spännande roll. Jag vill dela med mig av några tankar och reflektioner från denna inledande period.

Först och främst vill jag uttrycka min djupa tacksamhet för det varma välkomnande jag har fått från er alla. Mina kollegor på kansliet och styrelsen har varit ovärderliga i att hjälpa mig förstå var vi befinner oss inom svensk triathlon och vilken riktning vi strävar mot. Jag är tacksam för det stöd och den vägledning jag fått, vilket har gjort min inledande tid som generalsekreterare både lärorik och givande.

Under mina första månader har jag fått lära känna inspirerande människor som, precis som jag själv, brinner för triathlon. Tillsammans arbetar vi hårt för att lyfta svensk triathlon till nya höjder och för att fler ska vilja engagera sig och känna sig delaktiga. Tyvärr har vi också upplevt känslosamma stunder när tre av våra medarbetare på kansliet lämnar oss vid årsskiftet efter att ha avslutat framgångsrika projekt. Deras bidrag har varit ovärderligt, och vi önskar dem all lycka i framtiden.

Mina tidiga dagar som generalsekreterare har präglats av utmaningar, men också av höjdpunkter. En sådan höjdpunkt var Fokushelgen i Göteborg, där vi samlades som svensk triathlonfamilj för att dela glädje och stärka vår gemenskap. Det var en fantastisk möjlighet att lära känna er alla och dela våra passioner för triathlon.

När vi ser fram emot 2024 känner jag en stark övertygelse om att vi tillsammans kan åstadkomma fantastiska saker. Vår gemenskap, hänsyn och engagemang kommer vara våra styrkor när vi fortsätter vår resa mot att göra svensk triathlon till världens bästa.

Tack för dessa första månader tillsammans, och jag vill också rikta ett stort tack till våra partners Trimtex, Apollo och Scandic för deras stöd och samarbete. Jag ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans under det kommande året.

Med vänliga hälsningar,

Mikael Kjellander

Generalsekreterare

Svenska Triathlonförbundet

Publicerad: 2023-12-28

Senast uppdaterad: 2023-12-19

Författare: Henrik Jansson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i