Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Anmäl dig till Stockholm Triathlon

Ta chansen och anmäl dig till Stockholm Triathlon den 5 augusti och ge dig själv en riktigt kul utmaning. Vad sägs om att simma, cykla och springa genom Stockholm mest populära rekreationsområde? Stockholm Triathlon, som i år är ett renodlat motionslopp, tar dig genom vackra omgivningar på Gärdet och Djurgården, med målområde vid Sjöhistoriska Riksmuseet. En fantastisk miljö för triathlon!

Du kan välja mellan sprint eller olympisk distans, så det finns något för alla oavsett nivå. Som nybörjare är det perfekt med en flack bana där det dessutom finns bra chanser att stöttas av publiken. Om du är lite mer erfaren så fungerar Stockholm Triathlon som ett perfekt genrep inför SM på olympisk distans i Vadstena eller inför ett längre lopp såsom Ironman Kalmar eller Sala Silverman. Alldeles oavsett så är det alltid roligt att köra så pass centralt i en storstad.

Du vet väl förresten att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att betala anmälningsavgiften?

Så utmana dig själv, ha kul och skapa minnen för livet! Anmäl dig till Stockholm Triathlon och upplev spänningen och gemenskapen inom triathlon. Du kommer att bli förbluffad över vad du kan åstadkomma när du sätter dig själv på prov!

Tagga dina vänner som också behöver lite extra motivation och peppa varandra.

Vi ses vid startlinjen den 5 augusti!

Anmäl dig innan den 15 juli för att hinna före prishöjningen.

Du hittar anmälan i vår tävlingskalender >>>

Här hittar du mer information om loppet >>> Länk till annan webbplats.

Välkommen!

Publicerad: 2023-07-05

Senast uppdaterad: 2023-07-05

Författare: Henrik Jansson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i