Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Team Sweden shopen - beställ senast 14 maj

Passa på att klä upp dig till sommarens träningar och tävlingar. För nu är Team Sweden shopen öppen hos vår klädpartner Trimtex. Tillsammans med Trimtex har vi tagit fram kläder som passar både för träning och tävling. Alla som är en del av Svensk Triathlon är en del av vårt ”Team Sweden Triathlon”.

Nu kan du börja klicka hem dina nya favorit träningskläder från förbundets klädpartner Trimtex. Nedan följer information om hur du går tillväga för att logga in i webshopen. Starta gärna med att kolla Trimtexs informationsfilm om hur du loggar in i shopen och beställer. Kolla här >>> Länk till annan webbplats.

Beställning
Klicka här för att komma vidare till webshopen Länk till annan webbplats.

Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se Länk till annan webbplats. eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer från Trimtex. På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativen.

”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in”

Om du kommer bort från medlemssidan "Team Sweden Triathlon", kan du logga in med teamkod: TeamSweden2023

Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se Trimtexs informationsfilm/storleksguide >>> Länk till annan webbplats.

När din beställning har gått igenom ska du få en orderbekräftelse från Trimtex inom kort.

Shopen stänger söndag 14 maj.
Förväntad leverans vecka 26.

Rekommenderat från Trimtex är att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem.

Om det skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt med Trimtex på: support@trimtex.se eller på telefon 026-24 98 90.

Publicerad: 2023-04-28

Senast uppdaterad: 2023-04-28

Författare: STF Kansli