Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Återstartsstöd 3 till arrangörer IF

Svensk Triathlon har, precis som andra specialidrottsförbund (SF), mottagit pengar från Riksidrottsförbundet (RF) med syfte att återstarta idrotten. Medlen är villkorade utifrån olika kriterier, varav ett är stöd till idrottsförening (IF) som fått sanktion för att arrangera lopp eller tävling. Det går att söka och få sanktion fram till och med den 1:a maj 2023 för att kunna få ta del av detta stöd.

Föreningar (IF) anslutna till Svenska Triathlonförbundet och som per den 1:a maj 2023 uppfyller nedan punkter har rätt till ett stöd på minst 8000 SEK:

  • Fyllt i sanktionsansökan HÄR >>>
  • Betalat sanktionsavgiftens fasta del (ingen sanktionsavgift för distriktstävlingar)
  • Loppet/tävlingen ska finnas registrerad i MittLopp och/eller synlig i STF:s tävlingskalender

Du som redan sökt sanktion och uppfyllt alla punkterna ovan behöver inte göra något ytterligare för att motta det ekonomiska stödet som kommer betalas ut under maj månad.

Om du planerar ett arrangemang som idag inte är sanktionerat, eller funderar på att anordna ett arrangemang under 2023 finns fortfarande möjligheten att söka sanktion och på så sätt få ta del av Återstartsstöd 3 om de tre punkterna ovan uppfylls innan den 1:a maj 2023. Stödet betalas ut en gång per förening från Återstartsstöd 3.

Vid frågor kontakta:

Üve Hillep

Arrangemangsansvarig

e-post: uve.hillep@svensktriathlon.org
tel: 0768-67 50 78

Publicerad: 2023-04-11

Senast uppdaterad: 2023-04-11

Författare: STF Kansli