Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

TILLBAKA PÅ PLAYITAS

Vem vill inte byta snö och kyla mot sol, vind och värme i mitten av mars... Gänget som åkte med Svensk Triathlon och Apollo till Playitas Fuerteventura fick en underbar vecka med träning, sol och härligt häng med goa glada människor.

Tajmingen kunde inte varit bättre, vi lämnade Sverige med snökaos och minusgrader för att mötas av temperaturer från 26 upp till 35 grader, strålande sol och inte alltför kraftiga vindar, kan det bli bättre! Veckan varvades med pass i de olika grenarna där vi delade in oss i grupper efter förmåga/erfarenhet och det fanns alltid ett hjul eller rygg att jaga för de som ville. Tränar man hårt måste man också äta bra och återhämta sig så vi har bra koll på de bästa fiken och restaurangerna på ön när man är iväg på tur. Pauserna är vila från fysisk aktivitet och påfyllnad av minnen, skratt och gemenskap.

"Man blir glad av att bara vara i den här miljön", sa en deltagare och det kan nog många skriva under på. Som deltagare kommer man till Playitas med olika mål och erfarenheter, någon åker tillsammans med träningskompisar, andra reser själva för att träffa nya människor på plats och oavsett bakgrund och kapacitet kan vi presentera ett upplägg som erbjuder mycket för alla. Vårt mål är att var och en ska finna den utmaning de söker för veckan och få hjälp och sällskap på den resan.

Till hösten kommer det nya möjligheter att uppleva Playitas tillsammans med Svensk Triathlon - håll utkik i våra kanaler för mer information och börja snacka med dina vänner.

Playitas - vi ses snart igen!

Svensk Triathlon - Världens Bästa

Publicerad: 2023-03-22

Senast uppdaterad: 2023-03-22

Författare: STF Kansli