Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Team Sweden Shopen - Öppen igen

Team Sweden Shopen hos vår klädpartner Trimtex är nu öppen igen så du kan klicka hem sommarens snyggaste träningsplagg. NYTT är att förra säsongens "Limited Edition" kollektion är här för att stanna.

Nu kan du återigen klicka hem dina favorit träningskläder från förbundets klädpartner Trimtex. Nyhet är att "limited edition" kollektionen från förra året är tillbaka och här för att stanna. 

Tillsammans med Trimtex har vi tagit fram kläder som passar både för träning och tävling. ALLA som är en del av Svensk Triathlon är en del av vårt ”Team Sweden Triathlon”.

Nedan följer information om hur du går tillväga för att logga in i webshopen:Starta gärna med att kolla Trimtexs informationsfilm om hur du loggar in i shopen och beställer.
Kolla här >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Beställning
Klicka här för att komma vidare till webshopen >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på 

trimtex.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer från Trimtex. På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativen.

”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in”

Om du kommer bort från medlemssidan "Team Sweden Triathlon", kan du logga in med teamkod: SvenskaTri2022

Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se Trimtexs informationsfilm/storleksguide >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

När din beställning har gått igenom skall du få en orderbekräftelse från Trimtex inom kort.

Shopen stänger 1/5.
Förväntad leverans V 23. 

Rekomenderat från Trimtex är att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problemOm det skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt med Trimtex på: support@trimtex.se eller på telefon 026-24 98 90.

Publicerad: 2022-04-11

Senast uppdaterad: 2022-04-11

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i