Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Hallsta Triathlon 2021 flyttas fram

På grund av fortsatta restriktioner har Mälardalens Triathlonklubb tillsammans med oss på förbundet gemensamt beslutat att flytta arrangemanget Hallsta Triathlon till helgen den 18-19 september.

Hallsta Triathlon, deltävling i Svenska Triathloncupen, var planerad att arrangeras 29–30 maj 2021. På grund av fortsatta restriktioner har Mälardalens Triathlonklubb tillsammans med STF gemensamt beslutat att flytta fram arrangemanget. 

Länsstyrelsen har precis lämnat besked om att det inte kommer beviljas något tillstånd för Hallsta Triathlon sista helgen i maj. Det är med blandade känslor som vi nu tvingas meddela att tävlingen måste flyttas. Vi respekterar självklart myndigheternas beslut som har ett gott syfte dvs att minska smittspridningen.

Vi beklagar det tråkiga beskedet men hoppas att ni fortfarande vill komma till Hallstahammar 18–19 september som blir den nya tävlingshelgen. 

Vi hoppas då kunna genomföra en tävling för fler deltagare än vad som var tänkt 29–30 maj och mer likt det upplägg som vi haft tidigare år.

Tävlingen blir också avslutning på Svenska Triathloncupen.

Alla startplatser som behållits sedan 2020 gäller förstås för det nya datumet. Mer information kommer i samband med att anmälan öppnar. 

Arrangörens hemsida >>> Länk till annan webbplats.

Riktlinjer och rekommendationer angående Coronaviruset >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2021-04-23

Senast uppdaterad: 2021-04-23

Författare: Tom Mårtensson