Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Starta 2018 med sol och träning på Playitas

Playitas Resort är som gjort för triathlonträning. Här finns uppvärmd pool med olympiska mått och varierad cykling & löpning runt hörnet. Och allt som oftast sol. Kanske är det här du ska starta ditt 2018?

Sedan 2010 har Svenska Triathlonförbundet och Apollo arrangerat träningveckor på soliga Playitas på Fuerteventura. Och snart är det dags igen. Nästa resa till värmen är 7-15 januari. Häng med och skaffa dig en rivstart på ditt träningsår!


Om triathlonresorna

Lägrena är både prisvärda och ledartäta. Här möts du av kompetenta och erfarna ledare som gör sitt yttersta för att du ska få en så bra vecka som möjligt utifrån dina förutsättningar. Förutom träning i de tre grenarna får du läta dig mycket om allt runtomkring, från hur du ställer in din cykel till hur du växlar mellan cykel och löpning. Därtill kommer gemensamma middagar, intressanta föreläsningar och trevligt umgänge med likasinnade. 

Förutom optimala sim-, cykel- och löpmöjligheter har Playitas Resort Kanarieöarnas största gym och är ett oerhört populärt tillhåll för många av världens bästa triathleter, med allt från OS-medaljörer till vinnare av Ironman.

Över 1000 motionärer på alla nivåer har genom åren varit med och resorna får alltid högsta betyg i deltagarnas utvärderingar, ett resultat av den fina anläggningen och de ideella ledarnas engagemang.

Vi utlovar en vecka att minnas oavsett om du är nybörjare eller erfaren triathlet. Resor våren 2018

7-15 januari – läs mer och boka här Länk till annan webbplats.
9-15 april
16-22 april

För små triathleter finns Tri4fun Playitas, en fartfylld triathlonskola för 5-15-åringar under sommarlovet. Läs mer om det här Länk till annan webbplats.

 

För vem

Resorna riktar sig till triathleter på alla nivåer. Till dig som är ny inom sporten, en bit på väg eller erfaren triathlet. Du tränar utifrån dina förutsättningar. 


Mer information & bokning

All info om bokning, veckoschema, priser etc. hittar du hos vår kompis Apollo. Länk till annan webbplats.

Länk till annan webbplats.Foto: Apollo

Publicerad: 2017-11-10

Senast uppdaterad: 2017-11-10

Författare: Tom Mårtensson