Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Vill du vara med och tycka till om vår app?

Svenska Triathlonförbundet har inlett ett samarbete med PaceUP! – en mobil träningsapp som gamifierar din träning. DU kan vara med och testa den.

Svenska Triathlonförbundet har inlett ett samarbete med PaceUP! – en träningsapp som gamifierar din träning. I vårt fall kortfattat beskrivet som träning och tävling kopplat till spel. All typ av träning omvandlas via en algoritm till poäng och du kan sedan delta i olika ligor.

Appen finns som nu som prototyp och vi söker dig som vill prova och komma med feedback på vad som är bra och vad som kan göras bättre eller annorlunda.

I framtiden kommer appen att finnas för alla mobiler och alla träningsklockor, men i provstadiet behövs den inte helt ovanliga kombinationen Garminenhet och en iPhone. 

  Vi bjuder in till två typer av testgrupper:

1. Deltagare i sex olika fokusgrupper med sex personer i varje (totalt 36 personer).  Du tränar minst två gånger i veckan och kan delta på två mötestillfällen kvällstid (tid och plats kan anpassas till sökanden om ni till exempel är några från samma klubb som vill prova). Har du ingen Garminenhet får du möjlighet att som deltagare köpa en med 30 % rabatt.
 
2. Deltagare som laddar ner testappen, provar och ger sedan feedback via en webbenkät.

 

Här hittar du mer information om appen Länk till annan webbplats. och hur du kan vara med att prova. 

Vill du vara med och prova så anmäl ditt intresse senast 31 mars via mail till info@paceup.se.

Publicerad: 2017-03-17

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i