Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Silver till Lisa Nordén i Rumänien

Det blev en stark andraplats för Lisa Nordén på europacupen i rumänska Mamaia idag. Stort grattis! Såhär beskriver Lisa själv loppet:

"Det var ett helt ok race, kom loss med en liten grupp ut på cykeln. Vi blev fyra stycken och jag drev på rätt bra i början för att få igång ett samarbete. När vi väl etablerat en lucka växte den sen lite varje varv och vi hade nästan 2 minuter, tror jag. 

Hängde på Zapatrina ut på löpningen. Det blåste ganska mycket så jag försökte springa taktiskt och få lite skydd mot vinden. Fick lite magproblem halvvägs ut på tredje varvet och tvingades släpps lite, sen orkade jag inte täppa till luckan efter det. Såg att Yelistratova närmade sig bakifrån så jag fick hålla trycket uppe hela vägen in.

Jag har sprungit i två veckor nu efter uppehållet med vaden och infektionen. 10 km är lite på gränsen vad jag klarar och orkar inte hålla tryck hela vägen. Men det känns ändå ok med tanke på hur lite jag sprungit."


Vann tävlingen gjorde ryskan Zapatrina och bronset tog ukrainskan Yelistratova. Fullständigt resultat hittar du här Länk till annan webbplats..

 

Fler bilder finns på tävlingens facebooksida Länk till annan webbplats..


Stort grattis Lisa hälsar förbundet!

Publicerad: 2015-09-06

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson