Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Läger på Playitas 2012-2013

STF:s träningsresor till Playitas på Fuerteventura har på kort tid varit mycket lyckade och populära. Nu lanserar vi resorna för säsongen 2012-2013.

Träningsanläggningen på Playitas har allt du behöver under en sol- och träningsresa. 50 meters pool, stort gym och massage med mera.

STF har i två är arrangerat träningsresor till Playitas i samarbete med researrangören Apollo. De har på kort tid blivit lyckade och populära. I utvärderingar svarar över 80 procent av deltagarna att de är "mycket nöjda" och övriga "nöjda" med lägren som helhet.

Nytt för i år är att vi utöver tre veckor med triathlonläger även arrangerar en vecka med enbart simfokus under hösten 2012. Under denna vecka får du oavsett nivå en slipning av din simteknik och vinterns simpass med dig hem. I maj 2013 kommer det också en SwimRun-vecka Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med fokus på simning och löpning.

Under våra läger leds alla träningspassen av erfarna ledare och det finns plats för både nybörjare och elit. Vi prioriterar en hög ledartäthet och hanterbara grupper. För att bevara lägrenas personliga prägel är maxantalet satt till 60 deltagare per vecka.

Välkommen med din anmälan som du finner på Apollos hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 


Publicerad: 2012-05-14

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson