Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Emma Mårtensson åter flygvärdinna

Svenska Triathlonförbundet har haft en mycket duktig administratör i Emma Mårtensson. Innan Emma började hos STF hade hon ett tag arbetat som flygvärdinna. När möjligheten att jobba i Abu Dhabi som flygvärdinna igen har hon valt att ta chansen.

Emma har gjort ett jättebra jobb för svensk triathlon och det är tråkigt att hon slutar. Samtidigt önskar vi henne självklart lycka till med den nya utmaningen. Innan en ny administratör är på plats kommer Kajsa Andersson att tillfälligt arbeta på STF:s kansli till och med januari 2012. Kajsa har tidigare arbetat som generalsekreterare på Svenska Vattenskidförbundet och kan idrottsrörelsens behov och organisation väl.

Emma skriver:

"Jag går vidare till nya utmaningar men vill passa på att rikta ett helhjärtat tack för den här tiden till alla er kontaktpersoner och ordförande i våra föreningar. Jag har trivts fantastiskt bra i min roll som administratör på förbundet. Jag har haft trevlig och bra kontakt med er allihop. Jag kommer självklart fortsätta följa svensk triathlons framfart och jag vill passa på att önska alla våra föreningar, arrangörer och eldsjälar ett stort lycka till framöver i er verksamhet."

 

Publicerad: 2011-11-03

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson