Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Drygt 400 dagar kvar till OS i London

I drygt två dygn samlades huvuddelen av headcoacherna inför sommarspelen i London 2012 på Lillsveds folkhögskola för utbildning och erfarenhetsutbyte.

Per Johansson, förbundskapten för damlandslaget i handboll, talade bland annat om att jobba med laget och jaget. Joakim Abrahamsson, förbundskapten för längdlandslaget i skidor, talade om konsten att leda ledarlaget.

- OS i London närmar sig i en rasande takt. I år ska alla planer testas i skarpt läge, detaljer ska finslipas. SOKs headcochaträffar är ett bra tillfälle att utbyta erfarenheter och stämma av nuläget säger Tomas Viker, Sportchef Svenska Triathlonförbundet

 

Läs mer om headcochträffen på SOK hemsida Länk till annan webbplats.. För mer information om OS i London se här Länk till annan webbplats.

 

Vårt triathlonhopp Lisa Nordén har just anlänt till sin sommarbas i Davos. Den 4-5 juni avgörs den andra deltävlingen i VM-serien i Madrid. Då finns Lisa och övriga världseliten finns på plats för att komma åt de åtrovärda olympiska kvalpoängen.  

 


Publicerad: 2011-05-20

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson