Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Häng med STF till Age group-VM i Beijing!

STF har en långsiktig plan att arrangera resor till internationella mästerskapstävlingar för Age Group-aktiva. I år sker årets VM-final i Beijing, Kina. Ta chansen att hänga med oss på en oförglömlig resa och se vad det innebär att tävla internationellt. En folkfest av stora mått utlovas i Beijing!

Vi har ett antal förbokade platser på ett hotell i nära anslutning till tävlingsområdet. Där kommer vi att samlas och uppleva en trevlig sammanhållning i vårt svenska läger. Vi planerar att göra en utflykt till ett av världens sju underverk, Kinesiska muren, under veckan.

 

Det finns möjlighet att delta i totalt tre olika lopp; Aquathlon den 7 september, sprint samt olympisk distans den 10-11 september. Enligt ITU:s policy är det inte tillåtet att tävla på både olympisk- och sprintdistans. Du måste alltså välja mellan dessa två distanser.  Det går utmärkt att kombinera deltagandet i Aquathlon och ett av triathlonloppen. Mer information kring tävlingarna i Beijing väntas dyka upp på ITU:s hemsida http://beijing.triathlon.org/ Länk till annan webbplats. inom den närmaste framtiden.

 

På STF:s resa betalar du pris per natt. I detta pris ingår boendet samt all vår service på plats. Kostnad för transfer och mat tillkommer. Transfer kommer STF att organisera samt boka via arrangören. Anmälningsavgiften till tävlingen bekostas av den aktive själv. Anmälan samt betalning görs genom förbundet enligt ITU:s policy, varpå STF i efterhand fakturerar den aktive. Flygresa ombesörjs av den aktive och ingår ej.

 

Missa inte heller vår populära Age group-kollektion som vi tagit fram exklusivt för deltagare på våra resor. Den kommer att finnas på hemsidan under vår speciella Age group-flik inom kort.

 

Ta kontakt med oss på info@svensktriathlon.org för att lämna en intresseanmälan. Först till kvarn gäller!

Publicerad: 2011-05-03

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson