Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Age Groupläger

På Playitas går vi tillsammans igenom en triathlonresa som inte liknar någon annan. Playitas Resort erbjuder en mångfald av möjligheter, skräddarsydda för triathlon, och det är platsen där svett och gemenskap är en oslagbar kombination. En gång Playitas, alltid Playitas.Vårt läger i januari vänder sig till dig som är van triathlet, age-group/elitmotionär, och vill få bra träning med coachning i de olika grenarna. Under en vecka kommer vi fokusera på basträning vilket innebär en del distans för att bygga upp oss inför säsongen 2024, men även teknikpass kommer finnas med på programmet.

Det här lägret är för triathleter/age groupers/elitmotionär som är vana att träna en del. Veckan kommer att erbjuda en balans mellan fysiska och teoretiska träningspass, med tillräckligt med tid för kroppen att återhämta sig mellan sessionerna. För dig som är målinriktad age-group-elitmotionär är detta lägret den perfekta möjligheten att fokusera på din grundträning och mängdträning inför säsongen 2024. Välkommen till en vecka som kommer att ta dig närmare dina triathlonmål än någonsin tidigare.

Om resan

Simmar gör vi mestadels i bassäng med en blandning av teknik och distans. Vi kommer också kunna simma i öppet vatten och få bra träning i stökig klungsimning. Cykelpassen gör vi i grupp där distansen varvas med intervaller och backintervaller. Löpningen kommer vara styrkebetonad distanslöpning med teknikinslag samt löpning direkt efter cyklingen. Testrace i kortare form kommer också planeras in.

Även om resan i stort handlar om grundträning så finns här ett fantastiskt tillfälle att snacka triathlon och framtid för vår age-group community, det händer en hel del nationellt och internationellt.

Vem kan delta?

Triathleter/A-G/elitmotionär som är vana att träna en del är målgruppen för detta läger. Veckan kommer innehålla ett upplägg med träningspass av både fysiska och teoretiska pass, anpassat så att kroppen hinner återhämta sig mellan passen. Alla pass är frivilliga, ni väljer själva om ni vill vila ett pass. Just detta läger fokuserar på er som är målinriktade age-group/elitmotionärer. Basträning/mängdträning med fokus på säsongen 2024. Ta med dig familjen (det går bra att åka med på vårt läger utan ledarledd träning) eller kom själv och upplev en vecka av gemenskap med likasinnade där du blir en del av triathlon-familjen..

Utrustning

Cykel finns även att hyra på plats. Om du hellre använder din egen - notera att du bör boka på cykelfrakten på flyget så snart som möjligt efter att du mottagit din bokningsbekräftelse då vi inte kan garantera platstillgång på flygen!

Möt våra ledare >>>

Läs mer om lägret på Apollos webbplats >>> Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-11-10

Senast uppdaterad: 2023-12-01

Författare: Henrik Jansson

Sponsorer

Medlem i