Hoppa till sidans innehåll

Internationella mästerskap för age group


I samband med ett antal mästerskap tävlas det samtidigt i åldersklasser / age group. Varje nation har 20* platser per ålderskategori. 

Anmälan

För att tävla för Sverige ska du vara svensk medborgare, ansluten till en förening samt inneha tävlingslicens. Anmälan och betalning görs via STF. Se info och anmälningsblankett. 

Som deltagare står du själv för alla kostnader i samband med ditt tävlande. Boende och resa till mästerskapet bokar du på egen hand. En kostnad på max 1000 kronor per person kan tillkomma för medföljande age group-ledare.

Alla som vill får åka utomlands på mästerskap. Om kvoten på 20 platser per åldersklass mot förmodan skulle bli full, och det är fler som vill delta, görs en uttagning baserad på tidigare resultat. *När mästerskapet går i Sverige har vi som värdnation 25 platser i varje åldersklass. Gällande Sprint-EM 2020 i Malmö finns det kvalkriterier för deltagande, läs dem här > > >.

Om du har frågor, kontakta gärna STF:s kansli eller Maria Larsson, age group manager: This is a mailto link eller 070-782 93 85.

 

Mästerskap 2019


Mästerskap 2020


Övriga internationella tävlingar hittar du på ITU:s hemsida


Riktlinjer

När du representerar Sverige ska du i alla sammanhang uppträda som en värdig representant för landet och för sporten. Du ska följa gällande tävlingsgregler och givetvis ta fullständigt avstånd från doping i alla former. Alla landslagsrepresentanter ska underteckna överenskommelsen nedan och skicka in den till kansliet senast 1 månad innan första internationella tävlingen för året. 

Överenskommelse mellan undertecknad landslagsrepresentant och STF

 

Tävlingsdräkt

På internationella mästerskap där du representerar Sverige ska du tävla i den blågula landslagsdräkten. För mer information och beställning, klicka här. 

2015-09-19 15.50.14-2


Team Sweden på fb

Gå med i facebookgrupp för svenska age groupare på mästerskap. Ansök om att gå med i gruppen här


Maria Larsson – age group manager

Maria Larsson är en hängiven triathlet med förkärlek för långa distanser, och en glädjespridare utan motstycke. I sitt uppdrag som age group manager ansvarar hon för att stötta och coacha svenska age groupers som tävlar internationellt. På ett mästerskap är Maria länken mellan tävlingsledningen och de aktiva. Hon medverkar på coaches' meeting, race briefing och ser till att alla tävlanden kommer på plats och får den information de behöver. Kontakta Maria   Maria Larsson

 

Uppdaterad: 18 FEB 2019 14:56 Skribent: Lotta Johansson

Sponsorer

 

 


Playitas
 

   

 

 


 
 

     

 


 


    

 


Medlem i

etu_logo_4c JPG


Itu

SOK 

 

Postadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: This is a mailto link

Se all info