Hoppa till sidans innehåll

Arrangörsinformation


Svenska Triathlonförbundet verkar för att det ska finnas tävlingar i triathlon (inklusive duathlon, aquathlon och vintertriathlon) som driver sporten framåt. Detta görs genom att skapa förutsättningar så att alla tävlingsarrangörer välkomnas och bereds möjlighet att nå framgång med sitt arrangemang.

Arrangörer av Svenska Mästerskap och Svenska Triathloncupen, samt Stockholm Triathlon är viktiga för utvecklingen av triathlonsporten i Sverige. Att utveckla och behålla kvaliteten på arrangemang inom såväl bredd som elit är viktigt för en fortsatt positiv utveckling av triathlon i Sverige.

För att locka fler arrangörer att arrangera mindre (tränings)tävlingar och samtidigt locka fler deltagare, inte minst ungdomar och nybörjare, till dessa tävlingar har vi fr.o.m. 2011 infört en distriktssanktion.

Nedan finns viktig information för triathlonarrangörer. Utöver STF:s tävlingsreglemente uppmanar STF alla arrangörer att ta del av information på denna sida och lokalt inarbeta den i sitt eget arrangemang.


Obs! Sidan är under arbete. Delar av informationen nedan är inaktuell men vi låter den ligga kvar då den trots allt innehåller en hel del som fortfarande är relevant. 

Att arrangera en triathlontävling innebär att gå igenom följande fem faser. Läs mer om vad det innebär genom att klicka på någon av länkarna nedan:

1. Idé
2. Förberedelse (Sanktion, Tillstånd m m)
3. Planering
4. Genomförande
5. Utvärdering

 
Dessutom:

Extern information för triathlonarrangörer
Information från pågående projekt
Om denna arrangörsmanual
Lämna dina synpunkter

 

Synpunkter

Vi tar gärna emot synpunkter. Allt textmaterial på denna sida är avsett som stöd och vägledning till tävlingsarrangörer. Tveka inte att kontakta förbundets arrangemangsansvarig Üve Hillep för ytterligare information eller frågor kring arrangemang.

Uppdaterad: 07 AUG 2018 16:17 Skribent: Lotta Johansson

Sponsorer

 

 


Playitas
 

   

 

 


 
 

     

 


Medlem i

etu_logo_4c JPG


Itu

SOK 

 

Postadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: This is a mailto link

Se all info