Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Svenska Triathlonförbundet inleder samarbete med Umara

Umara

Foto: Umara

Svenska Triathlonförbundet har med stor entusiasm ingått ett samarbete med Umara, ett ledande företag inom nutrition och kosttillskott för uthållighetsidrottare. Detta samarbete syftar till att ge svenska triathleter de bästa förutsättningarna att prestera på topp genom vetenskapligt grundade näringsprodukter.

Umara, grundat av de passionerade biomedicinstudenterna Tommy Ivarsson och Simon Gustavsson, har en djup förståelse för uthållighetsidrott. De erbjuder en rad produkter som sportdrycker med en optimerad kolhydratmix, kreatin för förbättrad styrka och rödbetsjuice för ökad blodcirkulation och syretransport. Deras sportdrycker, energibars och geler är utvecklade för att hjälpa idrottare att nå nya höjder i sina prestationer.

umara

Foto: Umara

"Vi är otroligt glada över att samarbeta med Svenska Triathlonförbundet. Vår mission är att hjälpa triathleter att nå sin fulla potential med hjälp av våra högkvalitativa produkter," säger Tommy Ivarsson.

En höjdpunkt i samarbetet är att Umara kommer att tillhandahålla sportdrycken vid Stockholm Triathlon, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. vilket säkerställer att deltagarna får tillgång till optimal energi under hela tävlingen. Dessutom får alla licenserade triathleter exklusiva rabatter på hela Umaras sortiment.

"Det här samarbetet innebär en fantastisk möjlighet för våra triathleter att få tillgång till de bästa energitillskotten som finns på marknaden. Tillsammans med Umara kan vi hjälpa dem att nå nya nivåer i sina prestationer," säger Mikael Kjellander, generalsekreterare på Svenska Triathlonförbundet.

För mer information om Umara och deras innovativa produkter, besök Umaras webbplats Länk till annan webbplats..

Vid frågor kontakta:

Mikael Kjellander

Generalsekreterare

e-post: mikael.kjellander@svensktriathlon.org
tel: 0732-33 10 16

Publicerad: 2024-05-23

Senast uppdaterad: 2024-05-23

Författare: Lena Larje

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i