Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

En hälsning från Lisa Nordén - därför ska du skaffa tävlingslicens!

Lisa Norden 2024

Foto: two26_photography

Hej alla triathlonentusiaster! Genom att skaffa licens bidrar jag direkt till utvecklingen av triathlonsporten i Sverige. Vårt svenska triathlonförbund kämpar med begränsade resurser, och varje licens hjälper talangutveckling och möjligheten att ge våra atleter chansen att tävla internationellt.

För mig personligen innebär licensen även trygghet och förmåner. Med olycksfallsförsäkring och olika rabatter blir min tävlingssäsong inte bara säkrare utan också mer fördelaktig ekonomiskt.

Att vara en licensierad triathlet är något jag är stolt över. Det är ett litet bidrag från min sida men med stor betydelse för svensk triathlon. Jag uppmanar alla, oavsett om du tävlar eller ej, att överväga att skaffa en licens. Tillsammans kan vi göra en stor skillnad för framtiden och utvecklingen av vår älskade sport.

Var med och forma framtiden för svensk triathlon – bli licensierad idag!

Med vänliga hälsningar, Lisa Nordén

Lisa Norden 2024

Foto: Ironman

Läs mer om Lisa

Vill du veta mer om Lisa, en av våra främsta triathleter, och vad hon har på gång så kan du följa henne på Instagram @lisanorden1 Länk till annan webbplats.och på facebook Lisa Norden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vid frågor kontakta:

Mikael Kjellander

Generalsekreterare

e-post: mikael.kjellander@svensktriathlon.org
tel: 0732-33 10 16

Publicerad: 2024-05-22

Senast uppdaterad: 2024-05-22

Författare: Lena Larje

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i