Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Anmälan öppen till SM i Sprint och Stafett

Vid Umeå Triathlon den 29:e juni kommer vi kora vinnare i individuellt SM, JSM och USM på Sprintdistans, samt SM Stafett (lag om fyra 2 dam + 2 herr). Vi hälsar alla tävlande och åskådare välkomna till en av årets höjdpunkter för Svensk Triathlon.

Tävlingen ingår i konceptet SM-veckan Länk till annan webbplats. och kommer bjuda på mycket idrott, upplevelser och arrangemang. På samma banor som SM avgörs, kommer även en Supersprint genomföras för pojkar/flickor 14-15 år. Alla klasser körs med drafting.Tävlingsarenor och triathlon-banorna är belägna mitt i Umeå city, publikvänligt och i en vacker miljö. Simningen sker i Umeälven och målgången sker på Rådhustorget mitt i stan.

Anmälan här >>> Länk till annan webbplats.

Ett Tri4Fun lopp för Barn & Ungdom kommer genomföras på delvis samma banor som SM-tävlingarna. Tävlingen i Umeå är ett duathlon (löpning, cykling, löpning) - superhäftig upplevelse för unga aktiva som vill prova på vår idrott. Anmälan öppnar senare.

Vi förbereder även för att kunna genomföra vår första SM-tävling i Paratriathlon, slutgiltigt besked tas den 26:e mars i samband med Svenska Triathlonförbundets årsmöte. Anmälan öppnar senare.

Vi ses i Umeå!

Publicerad: 2023-02-16

Senast uppdaterad: 2023-02-20

Författare: STF Kansli

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i