Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Arena Games Triathlon 25 mars

Arena Games Triathlon, är ett pilotprojekt där vi testar tävlingsformen Arena Triathlon. Det är ett unikt samarbetsprojekt mellan Väsby SS Triathlon och Svenska Triathlonförbundet. Vi som arrangörer gör detta för att visa upp vår idrott och lära oss mer om att arrangera event med utrustning för virtuella tävlingar.

Eventet kommer att genomföras den 25:e mars på Medley Vilundabadet i Upplands Väsby. Vi startar dagen med kvalheat för dam resp. herr
(4 aktiva/heat) och avslutar med finaler. Från kvalheaten går de 6 snabbaste damer resp. herrar vidare till final. Placering 1-4 kommer att köra A-final (dam resp. herr) och placering 5-6 går till B-final (mixad dam/herr).

Varje deltagare måste ha:
1. Egen Zwift-profil
2. Tävlingslicens från Svenska Triathlonförbundet
3. Bära sin förenings klubbkläder

Kostnad: 0 kronor
Tid: kl. 10:00-17:00
Anmälan: Begränsat antal platser
Anmälan öppnar: 11:e februari kl. 10:00
Länk anmälan >>> Länk till annan webbplats.

Vi har ett fåtal platser att tillgå så vänta inte med att anmäla dig. Du kan inte se om du fått en plats direkt när du gjort din anmälan (du får ett meddelande från MittLopp att din anmälan är registrerad) utan måste invänta bekräftelsemailet från STF för att säkert veta att du fått en plats. Det kommer så fort loppet är fullt, senast 21/2. Vi kommer ha en reservlista.

Kvalheat och B-final innebär
Start 1: 100 m simning, 2 km cykel, 1 km löp
Kort paus
Jaktstart: 100 m simning, 2 km cykel, 1 km löp

A-final innebär
Start 1: 100 m simning, 2 km cykel, 1 km löp
Kort paus
Start 2: 1 km löp, 2 km cykel, 100 m simning
Kort paus
Jaktstart: 100 m simning, 2 km cykel, 1 km löp

Visst låter det spännande! Vi hoppas på ett fartfyllt och publikvänligt event, kanske detta blir något att bygga vidare på som ett tillskott i vår idrott som gör att vi kan förlänga säsongen. Projektet finansieras med stöd från RF-SISU och partners - Medley (simhall), Wahoo (cyklar), Mylna Sport (löpband) och Maurten (energi).

Vi ses där,
Väsby SS Triathlon
Svensk Triathlon - Världens Bästa

Publicerad: 2023-02-10

Senast uppdaterad: 2023-02-10

Författare: STF Kansli

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i