Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Svenska Mästerskap 2023

Vem är bäst i Sverige på respektive distans... En tävling du inte vill missa för de distanser du prioriterar och ett event du gör vad du kan för att planerar in i din tävlingskalender. Vi hoppas kunna samla de bästa i landet på respektive distans vid dessa mästerskapstävlingar och göra varje event till en folkfest.

SM Sprintdistans avgörs för ungdom, junior, elit och stafett under SM-veckan Länk till annan webbplats. i Umeå. Troligt datum för dessa tävlingar är 28-29:e juni. Svenska Triathlonförbundet står som arrangör tillsammans med lokala föreningar - mer info här >>>.

RM Sprintdistans avgörs en månad tidigare den 27:e maj för masters 20-24 år och uppåt, när Mälardalens Triathlonklubb arrangerar Hallsta Triathlon. Kolla in www.hallstatriathlon.se Länk till annan webbplats. för mer information, detta event pågår hela helgen och erbjuder fler distanser utöver RM i Sprint.

SM Medeldistans arrangeras som tidigare kommunicerats av Vansbro AIK Simning i samband med Challenge Vansbro i Vansbro den 1:a juli. Allt du behöver veta hittar du här HÄR Länk till annan webbplats.

Alla detaljer är ännu inte på plats för avtalet gällande SM i Olympisk distans så vi får avvakta lite med att annonsera detaljerna kring den SM-tävlingen. Vi saknar i nuläget arrangör för SM i Duathlon. Håll utkik här på webben och i sociala medier efter mer information kring dessa och andra event. Vi jobbar hårt tillsammans med arrangörerna att skapa en fantastisk triathlonsäsong, se tävlingskalendern här >>>.

Svensk Triathlon - Världens Bästa

Publicerad: 2023-01-11

Senast uppdaterad: 2023-02-21

Författare: STF Kansli