Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Förändring inom Svensk Triathlon

Allt har sin tid och tiden har kommit då Svensk Triathlon tackar Ola Silvdahl för allt han i sin roll som Generalsekreterare gjort för vårt förbund och vår idrott.

Svensk Triathlon har gjort en fantastisk resa under de senaste 20 åren. Arrangemangsmässigt, organisatoriskt och rent sportsligt har vi vuxit från att vara ett enmans kansli till att idag vara fler än en handfull anställda, tagit oss från mer otillgängliga tävlingsarenor till att gå i mål mitt på torget inne i städer med flerdubbla led av åskådare. Tittar vi på sportsliga resultat så kan vi nämna flera både manliga och kvinnliga triathleter som bidragit till att sätta Sverige på kartan i triathlonvärlden.

Många inom triathlon Sverige har varit bidragande till dessa framgångar, men en man har dedikerat mer av sig själv och sin tid än någon annan - och det är Ola. Med sin genuina kärlek för idrott och föreningsliv har han, förutom allt arbete för triathlons bästa gjort avtryck inom den svenska idrottsrörelsen - idrott är till för alla. Vi har tillsammans kommit överens om att Olas sista arbetsdag på förbundet blir den 31:a december 2022. Svensk Triathlon önskar Ola lycka till.

Idrotten i stort, så även triathlon har idag flera utmaningar och vi behöver förändras och tänka nytt - hitta nya vägar och sätt att sprida den glädje vår idrott ger. Tf. Kanslichef Johanna Green kommer tillsvidare vara verksamhetsansvarig. Vi blickar nu fram emot kommande säsong 2023 och arbetet med att bygga Svensk Triathlon starkt från grunden. “Vi växer inte när allt går vår väg, vi växer när vi tar oss förbi hinder”, låt oss tillsammans göra Svensk Triathlon till Världens Bästa!

För mer information kontakta:

Henrik Nöbbelin

Styrelseordförande

Publicerad: 2022-12-28

Senast uppdaterad: 2022-12-28

Författare: STF Kansli