Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Dags att nominera kandidater till STF:s styrelse

Söndag den 26 mars 2023 är det dags för Svenska Triathlonförbundets årsmöte där förbundsstyrelsen för nästa verksamhetsår ska väljas. Genom att nominera en kandidat kan din förening vara med och påverka utvecklingen för svensk triathlon.

Styrelsen består av en ordförande och åtta ledamöter som väljs på två år. Sedan förra årsmötet har styrelsen haft följande sammansättning: Henrik Nöbbelin (ordförande), Ria Damgren Nilsson, Johanna Green, Jonas Hedeback, Pia Sundkvist de Beau, Åke Lantz, Jannike Linné, Tobias Marklund samt Jonas Rylander (ledamöter). Fyra styrelseledamöter väjs vartannat år samt vid ojämnt år ordförande. Vid kommande årsmöte går mandatperioden ut för följande:

Ordförande: 
Henrik Nöbbelin

Ledamöter:

Jonas Hedeback
Jannike Linné
Tobias Marklund
Jonas Rylander

Ordförande Henrik Nöbbelin har meddelat att han gärna fortsätter att leda styrelsen i kommande ordförandeperiod.

Ledamöter Jannike Linné, Tobias Marklund och Jonas Rylander har också meddelat att de gärna vill fortsätta sitt arbete i styrelsen och därför ställer upp för omval. Jonas Hedeback har lämnat styrelsen och kandiderar inte för omval.

Det är nu dags för er att nominera era nya kandidater till förbundsstyrelsen och/eller visa ert stöd till de kandidater som står för omval. Skriv namn, kontaktuppgifter och gärna några rader om vem personen är och vad ni som förening anser att kandidaten skulle bidra med i styrelsearbetet. Stadgarna specificerar en jämlik könsfördelning, vilket innebär att tre män och en kvinna ska väljas 2023 till ledamöter utöver ordförande.

Skicka era nomineringar så snart som möjligt, senast den 31 december 2022.

Tänk på att vara ute i god tid! Alla nomineringar skall vara valberedningen tillhanda senast den 31 december. Läs mer i stadgarna Länk till annan webbplats..

Skicka nomineringar via mejl till: vronk75@gmail.com Öppnas i nytt fönster.

Har ni några frågor så tveka inte att kontakta någon av oss i valberedningen:

Veronica Hammarstedt, ordförande
vronk75@gmail.com Öppnas i nytt fönster.
076-148 74 28

Nikklas Jorme, ledamot
nikklas.jorme@gmail.com

Thomas Rehn, ledamot
threhn@gmail.com

Publicerad: 2022-11-24

Senast uppdaterad: 2022-12-15

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i