Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Scandic Tri Camp

Triathlon är så mycket mer än hårda träningspass och tävling - Svenska Triathlonförbundet bjuder nu vid flera tillfällen, på olika ställen i landet, in dig till Scandic Tri Camp!

"Svensk Triathlon erbjuder träning, tävling och gemenskap för alla", så lyder vår verksamhetsidé. Nu när höst vintern knackar på vill vi genom våra Scandic Tri Camps fortsätta ses som vi gör på ett mer naturligt sätt under tävlingssäsongen. Kanske du får möjlighet att äta middag eller dela simbana med den där personen du tog rygg på under löpningen på en tävling i somras eller lär känna någon du ser fram emot att se igen ute på tävling 2023. 

Våra Scandic Tri Camps har en röd tråd i upplägget men varje tillfälle/stad har möjlighet att anpassa upplägget efter sina förutsättningar och intresse - mer om upplägget för varje camp finnas att läsa i resp. länk nedan. Varje camp har ett begränsat antal platser - först till kvarn gäller.

Scandic Tri Camp Vintertriathlon i Östersund 2-4 december.Välkommen att hänga med på träningsläger tillsammans med Svenska Triathlonförbundet och Scandic i Östersund. Upplägget denna helg speglar årstiden och vi anpassar vår idrott till att innehålla löpning, mountainbike cykling och längdskidor. Campen kommer också innehålla svett, skratt och en föreläsning i världsklass - vi avslutar med en prov-tävling i vintertriathlon.Klicka här för inbjudan och länk för anmälan >>> Länk till annan webbplats.
Scandic Tri Camp i Sundsvall 9-11 december
.Välkommen att hänga med på träningsläger tillsammans med Svenska Triathlonförbundet och Scandic Sundsvall. Äntligen kan vi bjuda in er till att bli coachade utav några av de bästa tränarna inom respektive gren i grymma träningsmiljöer här hemma i Sverige. Hela kroppen men även knoppen kommer få jobba och bli inspirerad.Klicka här för inbjudan och länk för anmälan >>> Länk till annan webbplats.

Kom och svettas, låt dig inspireras och utvecklas samtidigt som vi umgås och har roligt.

Tillsammans är vi Svensk Triathlon - Världens Bästa!

Publicerad: 2022-10-13

Senast uppdaterad: 2022-11-07

Författare: Tom Mårtensson