Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Tack & Välkomna!

Tävlingssäsongen är i full gång och det är superroligt att se att så många ha hittat tillbaka till tävlingar och träningar efter pandemin, även om antalet utövare är färre än innan pandemin startade.

Triathlonvänner!Sammanhang skapar vi tillsammans när vi möts, tränar och tävlar ihop, bygger banor, är funktionärer, är tränare eller för den delen publik eller anhörig till de som tävlar och tränar. Oavsett vilket roll du har i ditt triathlonengagemang är du en viktig kugge i vår community.

Svenska Triathlonförbundet – det är vi alla! Styrelsen är en del av förbundet och från styrelsen sida är vi oerhört tacksamma och ödmjuka inför det engagemang vi ser i alla delar av verksamheten. Vi är också tacksamma och stolta över vårt kansli och medarbetare och vårt ”crew”. Tyvärr kommer några att sluta på vårt kansli under augusti: Maja (ansvarar för kommunikation), Lina (bredd & motion och barn & ungdom) och Angela (sportchef). Tillförordnad sportchef kommer Tobias Marklund att bli fram till årsskiftet. Tobias är idag ledamot i förbundsstyrelsen, ett uppdrag som pausas under denna tid. Tobias har en gedigen elitkarriär bakom sig inom simning och har varit en del av elitkommittén inom svensk triathlon i över ett år. Majas och Linas tjänster kommer vi att ersätta under hösten. Angela, Maja och Lina har på ett fantastiskt sätt bidragit till att utveckla Svensk Triathlon, vi är väldigt tacksamma inför allt ni gjort och önskar er stort lycka till i kommande, nya, uppdrag.

Vi är på väg mot 2028! Vårt gemensamma dokument Länk till annan webbplats. som vi tog fram tillsammans under pandemin leder oss i arbetet och vi har kommit en bra bit på vägen. Nu vill vi skapa tillfälle för att samtala om hur vi ligger till, vad som hänt längs vägen och vad vi ser är på G framåt.

Därför vill vi i styrelsen passa på att bjuda in till ett öppet möte i samband med SM i Vadstena Triathlon Länk till annan webbplats.lördag den 27 augusti. Jag återkommer med tid och mer info. närmare, men tanken är att det blir i samband med prisutdelningen för Svenska Triathloncupen Länk till annan webbplats.. Det kommer bli kul att ses och ditt engagemang är viktigt.

Vi är Svensk Triathlon – Världens bästa!

/Henrik Nöbbelin
Ordförande Svensk Triathlon

Publicerad: 2022-08-01

Senast uppdaterad: 2022-08-01

Författare: Tom Mårtensson