Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet

Vinst för Tilda i Europe Triathlon Junior Cup Caorle

I helgen drog den internationella tävlingssäsongen igång och kunde inte börja på ett bättre sätt än en vinst för Tilda Månsson, Stort Grattis!

Stort Grattis till Tilda Månsson från Väsby SS Triathlon som i lördags vann säsongens första Europe Triathlon tävling.

Juniorernas tävling var formatet supersprint med semifinaler under fredagen och final på lördagen. Tilda vann sin semifinal överlägset på tiden 00:28:48. 10 sekunder före tvåan.

Finalen vann hon med tiden 00:27:33.

Våra andra juniorer Linn Suchomel, Selma Westman, Oscar Lilja och Paul Frayon

presterade felfritt och gjorde alla grymma semifinal-race.

Under söndagen kördes Junior Mixed Relay där Team Sweden placerade sig på en grym 8onde plats.

Se alla resutat för Europe Triathlon Junior Cup Carole här >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

på startlinjen av våra seniorer hade vi Emma Varga och Gabriel Sandör som båda gjorde två grymma race. Emma hamnade tyvärr en bit bakom första klungan på cyklingen pga en crasch. Gabriel gör ett kanon race och håller sig i toppen under hela loppet och slutar på en 11e plats med ett starkt startfält.

Se alla resultat för Europe Triathlon Cup Carole här >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2022-05-16

Senast uppdaterad: 2022-05-16

Författare: Tom Mårtensson