Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Byte av hemsida innan årsskiftet

Tid att ta beslut om er förenings hemsida. Som många har fått information om så kommer IdrottOnline:s tjänst för hemsidor att tas bort den 31 december 2022.

Ny hemsida - erbjudande till föreningar

Tid att ta beslut om er förenings hemsida. Som många har fått information om så kommer IdrottOnline:s tjänst för hemsidor att tas bort den 31 december 2022.

Svenska Triathlonförbundet har beslutat att vi kommer välja plattformen och CMS-verktyget SiteVision där företaget Consid är leverantörer för tjänsten.

Tillsammans med flera andra förbund har vi förhandlat fram ett avtal med Consid och Sitevision och tagit fram ett mycket fördelaktigt erbjudande på webblösning till våra medlemsföreningar.

Erbjudandet omfattar ett färdigt baspaket med de vanligaste mallarna och funktionerna för en enkel och bra mobil/webbanpassad hemsida. I ett kraftfullt men samtidigt enkelt redaktörsverktyg och i ett webbhotell med hög säkerhet med servrar som är placerade i Sverige samt mycket pålitlig service och kundsupport.

Se erbjudandet här för er medlemsföreningar här >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För mer information och frågor gällande erbjudandet från Consid,
kontakta Louise Ohlin louise.ohlin@consid.se

Läs mer om Consid här >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Andra lösningar

Vad som passar er förening bäst beror på vilken verksamhet föreningen har och hur hemsidan skall användas. Vi är medvetna om att inte alla föreningar kan ta kostnaden och utöver ovanstående erbjudande finns det flera enkla, billiga och även kostnadsfria verktyg för att bygga hemsidor. 

Det finns också externa system som erbjuder kombinationer av hemsida, medlemsadministration, ekonomihantering och verksamhetsstöd. Några av dem erbjuder en basversion som är kostnadsfri, enligt respektive hemsida. För föreningar som använder ett sådant system för medlemshantering erbjuder RF integrationsmöjligheter till IdrottOnline.

 

Se andra system och lösningar här >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Administration i IdrottOnline

Viktigt att komma ihåg är att det är endast tjänsten för hemsida hos IdrottOnline som försvinner den 31 december 2022. Övriga funktioner såsom finns kvar:

  • Medlemshantering
  • Aktivitetshantering
  • Avgiftshantering
  • LOK
  • Idrottsmedel
  • Utbildning
  • Beslutsstöd
  • Licenshantering
  • Integrationsmöjligheter

Inloggning kommer att kunna ske via login.idrottonline.se Länk till annan webbplats.

Behöver ni hjälp?

Vi på förbundet kan bistå med hjälp i form av att hänvisa och stötta med rätt informationsunderlag och göra vårt bästa med att besvara era frågor. Vi har tyvärr inte möjlighet att bistå med mer hjälp under självaste bytesprocessen.

Vi ber er att stöd och hjälp genom att kontakta ert RF/SISU-distrikt. Samtliga RF/SISU-distrikt kan hjälpa just er förening med vad ni behöver ha för hjälp i bytesprocessen. Så tveka inte att ta hjälp där.

Sök RF/SISU-distrikt här>>>

Övrig information och läsvärda länkar

Information från RF>>> Länk till annan webbplats.

Exportverktyg för IdrottOnline till ny hemsida>>> Länk till annan webbplats.

RF:s nya digitala inriktning>>> Länk till annan webbplats.

Aktuellt>>> Länk till annan webbplats.

Frågor och svar från RF>>> Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2022-04-12

Senast uppdaterad: 2022-05-06

Författare: Tom Mårtensson