Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

NYHET: Scandic Tri Camp

FULLBOKAT! Äntligen kan vi presentera en av nyheterna för 2022. Scandic Tri Camp! Tillsammans med vår partner Scandic kommer vi erbjuda träningsläger på hemmaplan.

Välkommen att hänga med på träningsläger tillsammans med Scandic. Äntligen kan vi bjuda in er till att bli coachade utav några av våra bästa tränare i grymma träningsmiljöer här hemma i Sverige.

22-24 april är det dags för vårt första träningsläger på hemmaplan tillsammans med Scandic Elmia och Rosenlundsbadet Jönköping. Lägret riktar sig till dig som är paraaktiv, motionär och age group aktiv.

Lägret kommer ha fokus på simning och ni kommer bli coachade av ingen mindre än Mikael Rosén,  Sveriges förbundskapten i öppet vattensimning.

Simningen har haft en stor plats i hans liv ända sedan han som 8-åring var den enda i klassen som inte kunde simma. Kärleken till simningen tog honom till landslaget, Vansbrovinster, college i USA och sim-äventyr i 40 länder. I Simklubben Neptun är han bland annat ansvariga för Para- och Öppet Vatten verksamheterna. Mikael coachar även några av våra bästa långdistanstriatleter.

Rosén har också skrivit boken Öppet Vatten - Simningens Historia, Vetenskap och Träning som översatts till engelska: Open Water - The History and Technique of Swimming. Han delar visdom på Instagram: @human_ambition.  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Självklart kommer vi även ha gemensamma cykelpass med Patrik Eriksson som coach. Patrik har en lång idrottskarriär med tunga meriter inom både simning, cykel och triathlon. Patrik har en lång idrottsresa bakom sig och idag coachar han andra för att utvecklas inom triathlon och framförallt på cykel. Patrik slutar aldrig att inspierar på sin Instagram: @patrikaericsson Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lägret inkluderar:

3 Gemensamma simpass+teori med Mikael Rosén


Gemensamma cykelpass med Patrik Eriksson
Inspirationsföreläsning med Mikael Rosén
Boende två nätter på Scandic Elmia
Scandics frukostbuffé. Två middagar samt två lunchmåltider
Funktions t-shirt från Trimtex i unik design

Samling för lägret sker på fredagen kl. 19:00

 till middagen eftersom många är inresande och jobbar. Vi kommer erbjuda ett löppass kl. 17:30 för de som är på plats tidigare. 

Incheckning är möjligt från kl 15:00. Välkomna! 

Priser:

Enkelrum 2695kr
Del i dubbelrum 2195kr

Anmälan - Fullbokat!

Varmt välkommen vi ser fram emot en superbra och inspirerande helg tillsammans.

-

Vid frågor kontakta ansvarig Lina Hörnbäck
Mail: lina.hornback@svensktriathlon.org
Tel: 0732 33 10 16

Publicerad: 2022-02-02

Senast uppdaterad: 2022-02-02

Författare: Tom Mårtensson