Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

God Jul & Gott Nytt År

Vi vill önska er alla ledare, arrangörer, tränare, funktionärer, aktiva, partner och föräldrar, ett Stort Tack och en Riktigt God Jul och Gott Nytt År. Utan er ingen triathlon! Tack!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Stort tack för ditt engagemang för vår fina sport under året som har gått. Vi tror inte att engagemanget för rörelse, idrott och tävling har varit så viktigt som nu. Triathlon och idrott för oss samman. Triathlon stärker gemenskap och skapar meningsfullhet för många av oss. Idrott har väl aldrig varit så viktig som nu.



Två år av pandemi, restriktioner och begräsningar har påverkat oss. Vi känner säkert alla, att nu får väl pandemin ändå vara över. Vi måste trots att det är påfrestande, tillsammans på de sätt vi kan, bidra till att minska smittspridningen i samhället, hålla avstånd, stanna hemma när vi är krassliga eller har symptom. Vi alla behöver dra vårt strå för vårt gemensammas bästa, för folkhälsan.

Ledare, familjer, barn, ungdomar, elit, motionärer, funktionärer, tränare, anställda, föreningsmedlemmar och många andra – stort tack för ditt bidrag för att utveckla Svensk Triathlon under 2021.

Svensk Triathlon – Världens bästa! Världens bästa för dig, din förening, ditt utövande och på tävlingar. Nästa år blir vi ännu bättre – tillsammans!

Varma idrottshälsningar
Henrik Nöbbelin, Förbundsordförande
Ola Silvdahl, Generalsekreterare

Publicerad: 2021-12-23

Senast uppdaterad: 2021-12-23

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i