Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Vinnare av Hejapriset från RF och Svenska Spel i samarbete med Tillsammans för fler i rörelse

Tilda Månsson & Hampus Månsson vinnare av Arlandastad Triathlon, deltävling två av Svenska Triathloncupen 2021 tilldelade det fantastiska priset på 10 000 kr från Riksidrottsförbundet och Svenska spel i samarbete med Tillsammans för fler i rörelse.

Stort tack till RF och Svenska Spel som i samarbete med Tillsammans för fler i rörelse kommer bidra med fantastiska priser till segrarna på Arlandastad Triathlon 2021 - deltävling två i Svenska Triathloncupen.

Priset är en del av projektet ”Tillsammans för fler i rörelse”, ett samarbete mellan Svenska spel, Riksidrottsförbundet och specialidrottsförbund som syftar i att få fler i rörelse och sänka tröskeln till idrotten. Priset innefattar en Prischeck på 10.000kr där 5000kr erhålls av vinnaren själv och 5000kr skänks till valfri förening för att fler ska ha möjlighet att komma i rörelse.Tilda Månsson 17 år och Hampus Månsson 19 år som båda tillhör och tävlar för sin hemmaförening Väsby SS Triathlon har valt att donera sina prispengar till just deras hemmaförening Väsby SS Triathlon. 

"Jag vill skänka mina pengar till Väsby triathlon eftersom föreningen har en bra ungdomsverksamhet som jag vill hjälpa till och stötta". - Tilda Månsson 

”Jag vill skänka pengarna till Väsby SS Triathlon för att de alltid stöttat mig i både med- och motgångar. Klubben har även en väldigt bra ungdomsverksamhet som jag hoppas ska kunna utvecklas ännu mer med detta bidraget” - Hampus Månsson

Väsby SS Triathlon är en av flera föreningar som under sommaren har arrangerat Try Triathlon aktiviteter som är en del förbundets samarbete i projeket "Tillsammans för fler i rörelse".

Try Triathlon är förbundets prova-på konceptet tillsammans med Riksidrottsförbundet och Svenska Spel i deras satsning 

"tillsammans för fler i rörelse" Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Vårt gemensamma mål är att skapa ett verktyg för att få fler i rörelse och sänka tröskeln för att kunna utöva fysisk aktivitet. 

Stort grattis till Tilda och Hampus för vinsterna och stort tack till RF, Svenska Spel och Tillsammans för fler i rörelse för det fantastiskt fina priset. 

Läs mer om Arlandastad Triathlon 2021 här >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Svensk Triathlon - Världens bästa!

Publicerad: 2021-09-01

Senast uppdaterad: 2021-09-01

Författare: Tom Mårtensson