Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Ledig tjänst specialidrottslärare för NIU Triathlon, Väsby Nya Gymnasium

Som lärare på Väsby Nya Gymnasium ingår du i både arbetslag och ämneslag tillsammans med erfarna och behöriga lärare som arbetar med att skapa en god inlärningsmiljö. Skolan söker nu en specialidrottslärare med inriktning mot triathlon på 50%.

Väsby Nya Gymnasium (VNG) i Upplands Väsby kommun söker specialidrottslärare med inriktning mot triathlon på 50% med start i augusti 2021. Som lärare på Väsby Nya Gymnasium ingår du i både arbetslag och ämneslag tillsammans med erfarna och behöriga lärare som arbetar med att skapa en god inlärningsmiljö för skolans ca 520 elever.

Skolan erbjuder dig

På Väsby Nya Gymnasium får du en spännande tjänst där du möter personal och elever med olika bakgrund. Du får arbeta med duktiga och behöriga lärare och personal inom elevhälsan, ledning och administration. Skolans lokaler är öppna och ljusa och befinner sig i ett multihus där gymnasiet samverkar med både kulturskolan, folkbiblioteket och andra enheter. Elevunderlaget på VNG är heterogent och stämningen är familjär där mentorer, EHT och ledning har ett nära samarbete.

Som anställd i Upplands Väsby kommun får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Vi eftersträvar att våra medarbetare ska uppnå balans mellan arbetsliv och privatliv. Via vår förmånsportal har du bland annat tillgång till friskvård och flera olika personalrabatter. Du har även tillgång till ett kostnadsfritt professionellt personalstöd, i form av vägledning vid psykosociala, privatjuridiska och ekonomiska frågeställningar. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om skolan

Väsby Nya Gymnasium är en kommunal gymnasieskola med ca 520 elever och 55 lärare. Skolan erbjuder sex olika program; samhällsprogrammet, ekonomiprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, teknikprogrammet, hotell- och turismprogrammet samt introduktionsprogrammet.

Skolan satsar mycket på idrott och har i dagsläget två NIU-utbildningar, mot simning och triathlon samt två LIU-utbildningar mot hockey och innebandy. 

Om tjänsten

Vi söker efter dig som har specialidrottslärarutbildning med inriktning mot triathlon. Som lärare i specialidrott är du den som ansvarar för vår NIU-inriktning mot triathlon. Du undervisar eleverna i kurserna idrottsspecialisering samt tränings- och tävlingslära. Du har ett nära samarbete med Triathlonförbundet och den lokala triathlonföreningen i Upplands Väsby.

Utöver specialidrott undervisar du även i två andra kurser, idrott och hälsa 1 samt idrott på grundskolenivå (för IA-programmet).

Du kommer att tillhöra ett av skolans arbetslag och du samarbetar även med övriga idrottslärare i ämneslaget.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start 16 augusti 2021 på 50%. Tjänsten kan komma att utökas beroende på hur många elever som söker sig till NIU triathlon resp. läsår.

Som person är du flexibel genom att du bland annat är lyhörd inför våra olika elevers behov i din undervisning. Vidare tycker du att det är viktigt att bygga goda relationer till elever, vårdnadshavare och personal på skolan. Vi tror dessutom att du behöver vara lösningsfokuserad för att passa i rollen, det genom att du har förmågan att se lösningar för elever som kan ligga på olika nivåer och ha olika behov. Varmt välkommen med din ansökan!

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Speciallärarexamen med lärarlegitimation.
  • Erfarenhet av undervisning/träning i triathlon.

Det är meriterande om du har:

  • Tidigare erfarenhet av att undervisa på gymnasienivå.

Som person är du:

  • Strukturerad
  • Stabil
  • Trygg
  • Lösningsorienterad

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun


Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. 

Mer information finner du på 

www.upplandsvasby.se/karriar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Upplands Väsby kommun


Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi 

är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan

 


Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

 


Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att 

våra medarbetares

 

olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

 


Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig.

 

Information om tjänsten som Lärare i gymnasieskolan Upplands Väsby kommun

- Anställningsform: Tillsvidareanställning
- Anställningens omfattning: Deltid
- Sysselsättningsgrad: 50%
- Tillträde: 2021-08-16
- Löneform: Månadslön
- Antal lediga befattningar: 1
- Referensnummer: 416541

Sista ansökningsdag: 2021-08-15

ANSÖK HÄR >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2021-07-01

Senast uppdaterad: 2021-07-01

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i