Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

IRONMAN 70.3 Jönköping flyttas fram

IRONMAN 70.3 Jönköping European TriClub Championship 2021 meddelar att tävlingen tyvärr inte kan äga rum i juli. Evenemanget har planerats om till den 18 september, 2021.

Ironman och deras team har jobbat hårt med att förbereda säkra, trevliga och personliga evenemang för deras deltagare till säsongen 2021, inklusive IRONMAN 70.3 Jönköping European TriClub Championship. Men efter att ha utvärderat situationen och de gällande restriktionerna i samband med den pågående COVID-19-pandemin i Sverige behöver arrangören tyvärr meddela att IRONMAN 70.3 Jönköping European TriClub Championship 2021 inte kan äga rum i juli. Evenemanget har planerats om till den 18 september 2021.

Arrangören har full förståelse för att den här förändringen kanske inte är de nyheter ni hoppades på men vi tror att evenemanget kommer att ha bättre förutsättningar om det läggs i september. Arrangören vill att deltagarna, partners och funktionärer får veta så tidigt som möjligt. 

Arrangören vill att ni ska veta att de kommer att fortsätta att vara fokuserade på att skapa en exceptionell tävling i framtiden. Deras team kommer att fortsätta att arbeta hårt med att utveckla och förfina evenemanget på ett sätt som överensstämmer med riktlinjerna och rekommendationerna från folkhälsomyndigheterna relaterat till COVID-19. De vill tacka er deltagare för er fortsatta förståelse och ser fram emot ett fantastiskt evenemang senare i år.

Arrangörens Hemsida >>>  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2021-05-12

Senast uppdaterad: 2021-05-12

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i