Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Medlemsenkät

Vi behöver hjälp från alla er medlemmar där ute. I linje med Svensk Triathlon 2028 ska vi utveckla förbundets utbildningsstruktur och vill då inkludera er i den processen med hjälp av en medlemsenkät.

Efter årsmötet 2021 fastställdes Svensk Triathlon 2028 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. - förbundets mål och styrdokument. Utifrån Svensk Triathlon 2028 är förbundets målsättning att utveckla utbildningstrukturen. 

Vi har därför skapat en enkät för att kunna ta del av vad ni tycker och tänker. Oavsett din roll/funktion som medlem i föreningen ansluten till Svenska Triathlonförbundet får du genomföra enkäten. Det insamlade resultatet kommer användas som underlag i vidare utveckling av svensk triathlons arbete med utbildning.

Till enkäten >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här kan du ta del av det utbildningsutbud som är aktuellt i nuläget >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tack för att du tar din tid att hjälpa oss i denna processen och vi uppskattar självklart om du kan få fler medlemmar i föreningen att göra enkäten. 

Har du övriga frågor eller funderingar kring förbundets utbildningsstuktur och dess utbud får du gärna höra av dig till lina.hornback@svensktriathlon.org Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Svensk Triathlon - Världens bästa!

Publicerad: 2021-05-04

Senast uppdaterad: 2021-05-04

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i