Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Alla ska ha möjlighet att träna

ParaMe är en webbplats som tagits fram av Parasport Sverige som informerar personer med funktionsnedsättning om möjligheterna till parasport.

Vi vill tipsa om Parasport Sveriges grymma tjänst ParaMe.Syftet är att det ska vara lättare för personer med funktionsnedsättning att hitta idrotter och föreningar i sitt närområde. Och här vill vi ju såklart att paratriathlon ska finnas representerat! Läs mer om ParaMe här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

-

ParaMe arbetar löpande med att ta in fler föreningar från hela landet. Alla föreningar som kan inkludera personer med funktionsnedsättning i sin verksamhet är välkomna att registrera sig i ParaMe. Föreningen behöver inte nödvändigtvis ha en specifik verksamhet för personer med funktionsnedsättning.

-

Registreringen är kostnadsfri och medlemskap i Svenska Parasportförbundet krävs inte heller. 

-

Om ni har en verksamhet som inkluderar personer med funktionsnedsättning, kom ihåg att registrera er i ParaMe. Gör det lättare för personer med en funktionsnedsättning att hitta föreningar och få chansen att prova på paratriathlon. Här registerar ni er förening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

-

Svensk Triathlon - världens bästa!

Publicerad: 2021-02-22

Senast uppdaterad: 2021-02-22

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i