Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Inbjudan till strategidag 2021

Nu har det blivit dags att dra upp de nya långsiktiga riktlinjerna för Svensk Triathlon. Vi vill härmed bjuda in er att medverka av framtagandet av vårt nästa strategiska måldokument.

Till alla våra medlemsföreningar bjuder vi nu in till att tillsammans skapa svensk triathlons blivande mål och strategidokument. 

När: Lördagen den 30 januari 
Tid: Kl. 08:30 – 16:30
Var: Digitalt via Teams – Teamslänk kommer efter att anmälan är stängd (vecka 4) 

Denna gång kommer vi genomföra strategiarbetet digitalt via Teams pga. rådande situation.
 

Anmälan är nu stängd. Vill du efteranmäla dig melja då till STF Kansli:info@svensktriathlon.org

Måldokumentet är det styrdokument som tar ut riktningen för hela vårt förbunds verksamhet med sikte på vart vi önskar vara om ca 8 år. Strategiarbetet kommer att bygga på de verksamhetsområden vi har idag, dvs arrangemang, bredd & motion, barn & ungdom, elit, paratriathlon, omvärld, marknad & kommunikation samt vår värdegrund. Utbildning som i vårt senaste måldokument var ett eget område, föreslår vi istället bör ligga inom ramen för respektive område och behöver därmed inget eget område.

Vi anser även att den mallen vi använde oss av förra gången är en bra och tydlig mall för hur vi presenterar våra strategiska mål. Se länken till strategi 2020 längre ner. 

Vår målsättning är att skapa ett brett och stort engagemang bland våra medlemsföreningar och vi ser gärna att ni deltar med flera representanter från er förening. Bra att ha någon att diskutera själva framtagandet av arbetet och det som kom fram under dagen med, väl tillbaka i er förening. 

Förslaget på vårt nya strategidokument påbörjar vi denna dag, för att sedan sammanställa och skicka ut på remiss till de som varit med i arbetet, innan det går ut med årsmöteshandlingarna för att till sist godkännas på årsmötet (20/3). 

Vi kommer ha sessioner där vi diskuterar våra olika verksamhetsområden, arrangemang, bredd & motion, barn & ungdom, elit, marknad & kommunikation, paratriathlon, omvärld och sen avslutar vi dagen med ett gemensamt pass där vi tillsammans arbetar fram målen för vår värdegrund. 

Som förberedelse kan det vara bra att läsa igenom det mål och strategidokument vi har haft fram tills nu: 
Svensk Triathlon 2020 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information om vad du behöver för att komma igång med Teams hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Har du ytterligare frågor om hur du kommer igång kan du vända dig till STF Kansli: info@svensktriathlon.org

Vi hoppas att vi ses digitalt den 30/1.

Styrelsen, Sweden Triathlon

Svensk triathlon - världens bästa!

Publicerad: 2021-01-15

Senast uppdaterad: 2021-01-28

Författare: Tom Mårtensson