Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Januari 2021 startar det efterlängtade paraprojektet ”Triathlon för alla”.

Paratriathlon projektet ”Triathlon för alla” är en treårig satsning från oss på Svenska Triathlonförbundet tillsammans med Allmänna Arvsfonden. En satsning som vi alla ser fram emot.

Vi vill hälsa våra nya kollegor varmt välkommna till oss på förbundet. 

Camilla Oldberg: projektledare - drivit eget företag i 13 år inom hälsa. En kombination av bra driv och ödmjukhet samt ordning och reda.

Mikael Fredriksson: assisterande projektledare - parasimmare med mycket stor erfarenhet av av att leda, rekrytera och driva paraverksamhet.

Maja Carlsson: kommunikatör - utbildad idrottsvetare med god bredd och erfarenheter från olika idrottsverksamheter. 

Vi är nu i startgropparna för Paratriathlon och är nu klara med rekryteringen av mycket bra medarbetare som kommer att bilda ett grymt team tillsammans med oss andra på förbundet. Paratriathlon projektet ”Triathlon för alla” är en treårig satsning från oss på Triathlonförbundet tillsammans med Allmänna Arvsfonden där projektledare Camilla Oldberg kommenterar den stora satsningen med:

”Jag tycker att idrott är en otroligt viktig grundpelare i vårt samhälle. En mötesplats och arena som ska vara tillgänglig för alla. Därför är jag otroligt stolt att vara med på resan där Svenska Triathlonförbundet med projektet "Triathlon för alla" bidrar till detta genom att skapa förutsättningar för människor med funktionsvariationer att bli en naturlig del av triathlonsporten i Sverige. Vi har höga målsättningar med projektet och ska skapa en organiserad paratriathlonverksamhet i hela landet som inbegriper både motionsidrott och elit”.

Vi ser alla fram emot att få ta del av projektstarten i januari.

Läs mer om "triathlon för alla" Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om Allmäna Arvsfonden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Svensk triathlon – världens bästa!

Publicerad: 2020-12-17

Senast uppdaterad: 2020-12-17

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i